Årsmötet 2022

På årsmöte 2022 den 20 mars samlades 11 personer i Stockholm samt ytterligare 5 personer som var med på videolänk. Stort tack till alla som kom och var med! På årsmötet tackade vi av Anna Hallberg Derwinger och Linda Richter Sundberg som slutade i styrelsen.

Nya i styrelsen är Jonas Hjalmar Blom, doktorand samt Simone Vastamäki, psykologstudent. Vi andra fortsätter ett år till dvs. Jonas Mosskin, ordförande, Julia Jacobsson, vice ordförande, Eric Alderhorn kassör och medlemsansvarig och Billy Larsson, sekreterare.

Vi tackade också av valberedningen genom Britta Bäumer och Anna-Lena Edlund som nu lämnar över stafettpinnen till Elinor Eskilsson Strålin och Anna Hallberg Derwinger.

Stort tack också till Ulla Risling som föredömligt ledde årsmötet. På bilden ser ni Anna berätta om sin bok Förlåtelsens arkitektur som hon presenterades efter det ordinarie årsmötet. Mer information och diversé handlingar kommer upp på hemsidan om några dagar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *