Häng med i PHU:s nystartade researchgrupp

Är du psykolog eller psykologstudent och intresserar dig för klimat och hållbarhetsfrågor? Se hit! Nu söker Psykologer för hållbar utveckling personer som vill vara en del i en nybildad researchgrupp. Syftet är att tillsammans ta del av forskning på området som har med beteenden, psykologi, klimat och hållbarhet att göra och utifrån denna diskutera psykologins samt psykologers roll i förhållande till hållbarhetsutmaningarna.

Praktisk information: Vi ses digitalt 1-2 gånger per månad. Engagemanget bygger på vad vi själva har lust och intresse för att läsa. Diskussionen är tänkt att öppna upp för nya idéer som kan tjäna både föreningen och samhället i stort.
Hör av dig till Julia Jacobsson, vice ordförande i PHU som också är psykologstudent, antingen på Facebook eller mail så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *