Plötsligt händer det! PHU:s styrelse träffas fysiskt!

Helgen 23-24 oktober hade vi i styrelsen det första fysiska mötet någonsin. Det skapade samhörighet, energi och fördjupning att hinna diskutera igenom saker ordentligt och inte stressa igenom saker framför en skärm. Eftersom PHU är en ny förening, som bildades hösten 2019 hann vi inte träffas innan pandemin slog till. Den längre strategidagen i mars 2020 blev förkortad och digital. Sedan dess har alla styrelsens möten varit digitala. Efter ett år på vårt årsmöte i mars 2021 avgick tre personer och vi fick två nya ledamöter. Den nya styrelsen har fortsatt att arbeta digitalt men vi fick till alltså slut till en träff, där fyra av oss kunde närvara och de andra medverkade på distans. Vi ser fram emot att dela mer och fler av våra planer och att vi också hoppas kunna börja arrangera även fysiska möten för medlemmar och andra intresserade.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *